Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Oprava střech a pokládka potrubí přinese dopravní omezení
Oprava střech a pokládka potrubí přinese dopravní omezení PDF Tisk Email
Středa, 11 Květen 2016 07:07

Na Průmyslové a Kubišově se budou pokládat nové přípojky

Odbor dopravy a komunálních služeb upozorňuje, že od 11. do 25. května bude z důvodu provádění stavebních a výkopových prací při pokládání plynovodní a optické přípojky dopravní omezení v ulici Průmyslová. Ze stejného důvodu bude v termínu od 16. do 30. května uzavřen chodník a část silnice na ulici Kubišova. Při provádění prací bude zajištěn jeden jízdní pruh, široký nejméně 2,75 metru pro oba směry jízdy a provoz pro pěší bude zajištěn lávkou se zábradlím. Provoz autobusové zastávky nebude omezen.

Na Stařečce se budou opravovat střechy

Dále informujeme, že v termínu od 13. do 20. května bude v ulici Vítězslava Nezvala umístěno stavební lešení na domě č. p. 6, z důvodu opravy střechy. Na chodníku před domem bude dopravní omezení a lešení zasáhne mírně také do vozovky, maximálně však 15 centimetrů.

Střecha se bude opravovat také na Komenského náměstí, na domě č. p. 128. Také zde bude umístěno stavební lešení a kontejner, v termínu od 15. do 24. května a kromě omezení na chodníku budou zabraná také dvě parkovací stání.

Bezpečnost účastníků chodců i silničního provozu bude zajištěna, vstupy do přilehlých objektů a provozoven budou zachovány.

Irini Martakidisová