Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy MANN+HUMMEL na úspěšné vlně
MANN+HUMMEL na úspěšné vlně PDF Tisk Email
Pátek, 22 Duben 2016 06:34

Ve středu 20. dubna proběhla v Nové Vsi na Třebíčsku tisková konference společností MANN+HUMMEL. Výrobní závod MANN+HUMMEL (CZ) s. r. o. a centrum sdílených služeb MANN+HUMMEL Service s. r. o. rekapitulovali právě uplynulý rok a představili výsledky svého hospodaření.

Jednatel společnosti MANN+HUMMEL (CZ) s. r. o. Jiří Paroulek hodnotí loňský rok se slovy: „Obrat výrobního závodu překročil plán o více než 2 % a dosáhl tak svého historického maxima. Zisk před zdaněním byl oproti plánu překonán o více než 7 %.“ Jednatel centra sdílených služeb MANN+HUMMEL Service s. r. o. Richard Auer doplňuje: „Rok 2015 byl pro naši společnost rokem plným rozvoje a změn, a to nejen v naší společnosti, ale i v celém sektoru center sdílených služeb. Naše servisní centrum zaznamenalo narůst poptávky po stávajících i nových službách a naše portfolio aktivit se neustále rozšiřuje.“

Společnosti MANN+HUMMEL  v loňském roce navštívil i prezident České republiky Miloš Zeman, se kterým zástupci vedení obou zmíněných společností jednali o problematice týkající se dopravní situace v průmyslové zóně Přibyslavice – Nová Ves – Okříšky, která je pro stávající potřeby a zejména budoucího rozvoje zcela nevyhovující. Intenzivní jednání na toto téma probíhají i nadále, a to nejen se zástupci společností MANN+HUMMEL, ale i dalšími významnými zaměstnavateli průmyslové zóny, okolními obcemi a Krajem Vysočina.

Obě společnosti se v loňském roce stali držiteli ocenění Podnik přátelský rodině. Výrobní závod je i nadále nositelem titulu Bezpečný podnik, centrum sdílených služeb obhájilo své prvenství v soutěži Progresivní zaměstnavatel roku 2015 v Kraji Vysočina.

Daniela Vilhelmová