Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Významné ocenění pro Mann+Hummel
Významné ocenění pro Mann+Hummel PDF Tisk Email
Středa, 20 Duben 2016 10:29

Historicky první ročník soutěže Cena hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost se uskutečnil v pondělí 18. dubna 2016 v sídle Kraje Vysočina v Jihlavě. Do soutěže se přihlásilo celkem 26 organizací, které soutěžily ve dvou hlavních kategoriích – soukromý a veřejný sektor.

„Mezi oceněnými jsou mimo jiné klíčoví zaměstnavatelé, kterým není lhostejná přítomnost, ani budoucnost jejich existence s tím, že jsou připraveny a ochotny dělat něco nad rámec svých povinností, “ uvedl na samotném začátku slavnostního odpoledne hejtman Kraje Vysočina Jiří Běhounek, a současně poznamenal, že integrace sociálních, environmentálních, etických a lidskoprávních zájmů vyžaduje nemalé úsilí, nicméně má smysl a přináší konkrétní výsledky.

Výrobní závod MANN+HUMMEL (CZ) s. r. o. a centrum sdílených služeb MANN+HUMMEL Service s. r. o. se do soutěže přihlásili společně a v kategorii soukromý sektor, zaměstnavatelé nad 250 zaměstnanců, se umístili na druhém místě, a to z celkem osmi přihlášených organizací ve zmíněné kategorii. Stejně jako ostatní oceněné organizace i společnosti MANN+HUMMEL získaly originální skleněnou plastiku, kterou speciálně pro tuto soutěž vytvořil student David Lhota, student 3. ročníku Akademie – Vyšší odborné školy, Gymnázia a Střední odborné školy uměleckoprůmyslové Světlá nad Sázavou. Umístění na předních místech této soutěže také opravňuje k užití ochranné známky Cena hejtmana: CSR – společenská odpovědnost organizací.

Daniela Vilhelmová