Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Web trebiczije.cz opravdu žije
Web trebiczije.cz opravdu žije PDF Tisk Email
Čtvrtek, 17 Březen 2016 10:02

Web trebiczije.cz využívají podnikatelé i zájemci o bydlení

V rámci incomingových aktivit připravilo město redesign webu www.trebiczije.cz. Ten slouží jako zdroj informací všem, kdo chtějí v Třebíči investovat, podnikat, bydlet, nebo uvažují o stěhování či o návštěvě kulturních památek. Webový portál je jedním z nástrojů, jak přiblížit život a možnosti Třebíče zájemcům o podnikání a bydlení v tomto městě.

„Web je rozcestník pro tři cílové skupiny, na které se zaměřujeme. Jedná se především o investory – nové i stávající podnikatele, rezidenty a také o turisty. Cílem webu není shromažďovat informace. Web naviguje a směřuje zájemce o podnikání a bydlení i turisty k informacím, které potřebují. Jsou zde uvedeny kontakty na incomingový tým, který je připraven poradit či zjistit potřebné informace. Ty jsou totiž v dnešní době základem všeho,“ uvedl místostarosta Pavel Pacal, který má incoming na starosti.

Třebíč intenzivně pracuje na zastavení odlivu obyvatel z města. Vedle dobré občanské vybavenosti s tím úzce souvisí také pracovní příležitosti v regionu. Cílem webu je představit město Třebíč jako moderní, dynamické a rozvíjející se. Investoři zde najdou informace o připravované průmyslové zóně. Začínající podnikatelé na webu najdou informace, které jim mohou usnadnit rozhodování ve volbě místa podnikání, jsou zde také ucelené přehledy školských zařízení, nabídka pracovních příležitostí a přehled nabízených parcel k výstavbě rodinných domů.

Irini Martakidisová