Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Se Stillerovými na Kubu
Se Stillerovými na Kubu PDF Tisk Email
Pondělí, 14 Březen 2016 08:09

K úspěšnému a poutavému povídání o Indii, které proběhlo v dukovanském infocentru minulý měsíc, přibude další, tentokrát se virtuálně přeneseme na Kubu. Manželé Stillerovi, kteří podnikli půlroční a přesně 7 000 km dlouhé cykloputování po americkém kontinentě, budou povídat o svých cestách v dukovanském kinosále v úterý 15. března od 15:30 hodin.

Nově zrekonstruované Infocentrum Jaderné elektrárny Dukovany se kromě prohlídek osvědčilo také při pořádání přednášek a besed pro veřejnost. „Minulý měsíc odstartoval letošní cyklus besed Milan Belko, s nímž jsme sdíleli zajímavé zážitky dvoutýdenního treku po Indii. Jako další přicházejí se svým vyprávěním o cykloputování po Kubě sympatičtí manželé Stillerovi,“ zve na promítání v Infocentru JE Dukovany Jiří Bezděk, tiskový mluvčí.

„Hlavním cílem naší cesty bylo proniknout mezi lidi, poznat kulturu, přírodu a krásy v daných krajinách,“ dodává cestovatel Martin Stiller.

V minulém roce proběhly v Infocentru desítky besed. Z těch nejznámějších jmen to byli např. horolezec Radek Jaroš, motocykloví závodníci Karel Abrahám a Karel Hanika nebo extrémní cyklista Pavel Richter, který ujel 1 000 mil. Aljaškou na kole.

Jiří Bezděk