Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Odpadky se budou svážet i na Štědrý den
Odpadky se budou svážet i na Štědrý den PDF Tisk Email
Úterý, 15 Prosinec 2015 00:00

Sběrné dvory

Odbor životního prostředí Městského úřadu v Třebíči upozorňuje veřejnost na změnu otevírací doby sběrných dvorů ve dnech 24. prosince až 1. ledna. Vánoční režim se týká všech tří třebíčských dvorů – v ulicích Hrotovická, Na Klinkách a v Borovině.

Svoz tuhého komunálního odpadu

Svážení komunálního odpadu bude probíhat 24. a 25. prosince jako obvykle. Místo pátku 1. ledna proběhne svoz v náhradním termínu, a to v pondělí 4. ledna 2016.  Dále budou od 14. prosince 2015 do 8. ledna 2016 všechny kontejnery objemu 1.100 litrů s komunálním odpadem sváženy dvakrát týdně. Svoz separovaného odpadu

V době svátků bude posílen odvoz tříděného odpadu ze všech stanovišť ve městě. Radnice žádá občany, aby papírové krabice a obalové kartony úsporně skládali a šetřili tak prostor v kontejnerech.

Staré vánoční stromky

Použité vánoční stromky mohou lidé do 11. ledna odkládat do popelnicových kójí nebo ke kontejnerům na tuhý komunální odpad. Stromky budou po Vánocích odvezeny a ekologicky využity.

Radnice a svozová firma Esko-T děkují řidičům za ohleduplnost při parkování v době vánočních svátků a žádají je, aby neblokovali svými vozidly stání s odpadovými nádobami a umožnili tak bezproblémový odvoz popelnic a kontejnerů.

Irini Martakidisová