Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Letošní květinová soutěž má vítěze
Letošní květinová soutěž má vítěze PDF Tisk Email
Pátek, 04 Prosinec 2015 08:10

Vyhlášení výsledků a předání odměn letošního 20. ročníku tradiční květinové soutěže proběhlo ve středu 2. prosince 2015 za účasti soutěžících, členů hodnotící komise a místostarostů Vladimíra Malého a Milana Zeiberta.

V tomto roce se Odboru životního prostředí přihlásilo 31 soutěžících z panelových i rodinných domů z města a jeho místních částí. Vítězkou se stala Alena Pavlasová z Heyrovského ulice, která se stará o veřejnou zeleň kolem panelového domu.

„Letošní vítězka, paní Alena Pavlasová sama téměř profesionálně zvelebuje a udržuje velký prostor, který byl původně obyčejným trávníkem. Mile mě překvapila konstatováním, že se nesetkala s vandalismem. Všichni v okolí i náhodní kolemjdoucí její dobrovolnou práci respektují a těší se z ní. To potvrdily i další účastnice soutěže, které se také starají o zkrášlování trávníků v panelových sídlištích. Sousedé v domě je někdy podporují i tím, že jim na zalévání dávají vodu po koupání. A že té vody v letošním létě bylo potřeba hodně! Čili letošní květinová soutěž přinesla samé dobré zprávy a já aspoň na dálku děkuji nejen účastnicím, ale i jejich pomocnicím, pomocníkům a podporovatelům a vlastně všem, kteří vnímají, že kolem nás vzniká něco hezkého,“ uvedl k letošnímu ročníku místostarosta města Milan Zeibert. Soutěže se mohl zúčastnit každý majitel domu, bytu nebo provozovny, který měl fasádu v době hodnocení zkrášlenu živými květinami nebo pnoucími dřevinami. Výzdoba musela být viditelná z ulice. Soutěž se vztahovala také na upravené neoplocené předzahrádky na veřejném prostranství.

KVĚTINOVÁ SOUTĚŽ – XX. ROČNÍK – 2015 - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

Pořadí / kategorie

soutěžící

1. místo

PAVLASOVÁ Alena

2. místo

MITISKOVÁ Romana

3. místo

KRATOCHVÍLOVÁ Stanislava

4. místo

BUŠOVÁ Ludmila

5. -7. místo

FIALOVÁ Marcela

 

NAHODILOVÁ Jana

 

SOUČEK Rostislav

nováček

HADRABOVÁ Věra

 

KOŠČOVÁ Jana

MPZ

KRAUSOVÁ Pavlína

 

MALÁ Marie

 

VOKURKOVÁ Marie

BD

DOČKALOVÁ Marie

zahrádka

KOČÍ Marie

 

RUDLOVÁ, FNOUČKOVÁ

 

VĚŽNÍKOVÁ Yveta

8. – 12. místo

ČÍHALOVÁ Denisa

 

ČÍHALOVÁ Lenka

 

JANOUŠKOVÁ Marie

 

ROTHOVÁ Jana

 

VRBOVÁ Renata

 

Irini Martakidisová