Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Velká letní soutěž zná vítěze
Velká letní soutěž zná vítěze PDF Tisk Email
Neděle, 29 Listopad 2015 20:09

V dukovanském infocentru proběhlo slavnostní vyhlášení výherců velké letní soutěže. Hodnotné ceny si odneslo 15 výherců, další si svoji výhru vyzvednou na poště.

Slavnostního předávání se zúčastnilo 15 výherců ze třiceti ohodnocených, kteří obdrželi hodnotné ceny věnované do soutěže jak ze strany samotné JE Dukovany, tak ze strany partnerů soutěže. Ti do soutěže věnovali dárkové poukazy na využití různých služeb, jako například ubytování, gastronomii, prohlídku pivovaru, volné vstupenky na plavbu po Dalešické přehradě a další.

„Ze strany JE Dukovany pak do soutěže byly vloženy neméně zajímavé ceny v podobě dárkových poukázek do sítí prodejen se sportovním vybavením, potřebám pro domácnost, zahradu či domácí spotřebiče, domácí kino, iPady a další,“ komentoval předávání cen tiskový mluvčí elektrárny Jiří Bezděk.

Samotné soutěže se zúčastnily stovky soutěžících z celé České republiky. Prvních 100 zaregistrovaných pak obdrželo tričko s originálním potiskem. Nejmladším soutěžícím byl desetiletý Ondřej Steinitz, nejstarším pak, ve věku 73 let, pan Zdeněk Novotný.

Soutěž, věnovaná 30 letům provozu elektrárny, probíhala ve třech soutěžních kolech, v rámci kterých museli soutěžící splnit 10 soutěžních otázek. Otázky byly věnovány jak samotné elektrárně, tak také jejímu okolí, zajímavostem. Jednalo se o vědomostní i dovednostní otázky, v rámci kterých museli soutěžící například namalovat obrázek či vymyslet básničku ve spojení s 30. výročím, což bylo pro řadu soutěžících, dle vyjádření jednoho z nich „dosti tvrdým oříškem.

Jiří Bezděk