Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Tajemníkem třebíčské radnice Vladimír Kazda
Tajemníkem třebíčské radnice Vladimír Kazda PDF Tisk Email
Středa, 30 Září 2015 11:35

Od 15. června, kdy odešla z tajemnické pozice Simeona Zikmundová, zajišťoval tuto práci prozatímně starosta Třebíče Pavel Janata. V prvním kole výběrového řízení, vypsaného městem, nikdo neuspěl. Druhé kolo výsledky přineslo a od prvního října je jmenován tajemníkem Městského úřadu v Třebíči Vladimír Kazda.

„Nyní ve druhém kole jsme z přihlášených uchazečů vybrali Vladimíra Kazdu. Výběrovým řízením prošel s nejlepšími výsledky. Na úřadě dosud pracoval jako vedoucí oddělení kontroly a výsledky jeho práce jsou perfektní. Jsem přesvědčen, že se i tajemnické funkce zhostí zodpovědně a bude pokračovat v nastavené lince nových metod ve strategickém i personálním řízení úřadu,“ uvedl starosta města Pavel Janata.

„V následujícím období budu s týmem vedoucích odborů pokračovat v rozpracovaných projektech, které na úřadě zavedla bývalá tajemnice Simeona Zikmundová. Věřím, že se nám společně podaří pracovat tak, abychom naplňovali vizi úřadu, kterou jsme si nedávno stanovili. Jsme zde především pro občany a jejich spokojenost je naše priorita,“ nastínil směr svojí práce nový tajemník Vladimír Kazda.

Ing. Vladimír Kazda dosud pracoval zejména v bankovním sektoru na různých manažerských pozicích. Od vedoucího týmu informačních technologií až po oblastního ředitele. Na Městském úřadu v Třebíči pracuje více než rok.

Irini Martakidisová