Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Konec chaosu na městě? Jen částečně.
Konec chaosu na městě? Jen částečně. PDF Tisk Email
Neděle, 27 Září 2015 00:00

Jak se bude jezdit v říjnu na Karlově náměstí?

Odbor dopravy a komunálních služeb Městského úřadu v Třebíči informuje občany, že od 1. října dojde ke změnám v průjezdu Karlovým náměstím. Dobrou zprávou pro řidiče je, že již bude otevřená Jihlavská brána.

První změnou je zákaz stání na spodní straně náměstí od č.p.16 po č.p. 28. V tomto úseku bude umožněn průjezd jednosměrně jedním jízdním pruhem ve směru od Jejkovské brány. Dále v úseku před č.p. 13 po č.p. 16 bude v termínu od 5. do 22. října dopravní omezení. Zde bude doprava vedena jedním jízdním pruhem.

Dále upozorňujeme majitele parkovacích karet s označením Karlovo náměstí – sever, jih a Karlovo náměstí, že mohou do 2. listopadu 2015 využívat pro parkování centrální parkoviště na Karlově náměstí a Komenského náměstí. Provoz parkoviště s parkovacím automatem zůstane v původním režimu. Vjezd a výjezd na centrální parkoviště na náměstí bude umožněn od sochy Cyrila a Metoděje.

Dopravní omezení na Karlově náměstí vznikají již od konce června, z důvodu rekonstrukce kanalizace. Tu zde provádí investor akce Svazek Vodovody a kanalizace Třebíč.

Irini Martakidisová