Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Hospodářská komora snídala s městem
Hospodářská komora snídala s městem PDF Tisk Email
Pondělí, 14 Září 2015 06:28

Při společném setkání ve středu 9. září diskutovalo vedení města se zástupci Okresní hospodářské komory v Třebíči. Společné zájmy i návrhy na projekty hospodářské komory a města dostaly po hodinovém jednání konkrétní podobu.

„Mezi společná témata, kterými se v příštích měsících budeme intenzivně zabývat, patří zejména společná propagace města, kultury, vzdělávacích center, památek a zajímavostí Třebíče i okolí a s tím spojená koordinovaná spolupráce jednotlivých subjektů,“ popsal jeden z bodů programu setkání starosta města Pavel Janata.

 

Dalšími body programu ranního setkání byly výletní noviny regionu Třebíčsko pro rok 2016, dopravní situace a napojení na Velké Meziříčí, průmyslová zóna směrem na Pocoucov i společný ples města a hospodářské komory v lednu 2016.

„Naším společným cílem je skloubit všechny aktivity, které Třebíči pomohou se zaměstnaností, s rozvojem průmyslové zóny, s propagací památek a zajímavých míst Třebíčska a se strategickým dopravním napojením na dálnici D1,“ doplnil místostarosta Pavel Pacal.

Irini Martakidisová

 

Aktualizováno Pondělí, 14 Září 2015 06:54