Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Tak to bude masakr!
Tak to bude masakr! PDF Tisk Email
Pátek, 28 Srpen 2015 06:18

Jak se bude jezdit v září na Karlově náměstí?

Odbor dopravy a komunálních služeb Městského úřadu v Třebíči informuje občany, že od 1. září již bude na náměstí zajíždět autobusová doprava. Jihlavskou bránou budou autobusy jezdit oběma směry. Pro osobní automobily bude Jihlavská brána stále zavřená, a to do 30. září.

Dalším omezením, které na náměstí přibude, je zákaz zastavení na spodní straně náměstí. V tomto úseku budou středem komunikace prováděny výkopové práce. Kolem výkopu bude komunikace průjezdná oběma směry.

Zákaz stání bude platit také pro vozidla na horní straně náměstí, od Malovaného domu až po odbočku do ulice Přerovského.

Dále upozorňujeme majitele parkovacích karet s označením Karlovo náměstí – sever, jih a Karlovo náměstí, že mohou do 30. září 2015 využívat pro parkování centrální parkoviště na Karlově náměstí a Komenského náměstí. Provoz parkoviště s parkovacím automatem zůstane v původním režimu.

Dopravní omezení na Karlově náměstí vznikají již od konce června, z důvodu rekonstrukce kanalizace. Tu zde provádí investor akce Svazek Vodovody a kanalizace Třebíč.

Irini Martakidisová