Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Manipulační dotazník města
Manipulační dotazník města PDF Tisk Email
Středa, 19 Srpen 2015 07:34

Radnice zjišťuje spokojenost veřejnosti se svými službami

V budovách Městského úřadu na Karlově náměstí a na Masarykově náměstí i na oficiálních stránkách města www.trebic.cz je umístěn dotazník zjišťující spokojenost veřejnosti a klientů se službami úřadu. Vyplněním několika otázek může veřejnost vyjádřit svůj názor. Cílem dotazníkového šetření je zjistit silné i slabší stránky úřadu, podněty pro zlepšení služeb a poskytnout mu zpětnou vazbu.

Anonymní dotazník bude na radnici i na webu města veřejnosti k dispozici celoročně a průběžně bude vyhodnocován. O průběžných výsledcích budou občané informováni. Dotazníky včetně sběrných boxů jsou umístěny u vstupu obou budov a také na webu: https://www.survio.com/survey/d/L3U3B9Y3E0Q8I2T5R

Ondřej Hedbávný

Poznámka redakce: Snaha o zpětnou vazbu spokojenosti s prací úředníků je krok správným směrem. Dotazník je však velmi diskutabilní. Výběr otázek často nekoresponduje se skutečnými problémy, navíc respondent může označit jen omezený počet odpovědí i tam, kde evidentně tento omezený počet nestačí. Máme podezření, že vyplnění manipulačního dotazníku moc neřekne o skutečných problémech a naopak výsledky mohou být zneužity medializací zkresleného stavu.