Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Co nového na radnici
Co nového na radnici PDF Tisk Email
Neděle, 02 Srpen 2015 14:52

I když jsou prázdniny teprve v polovině, rada města se, byť sporadicky, schází ke svému jednání. S některými rozhodnutími rádi seznamujeme naše čtenáře.

BOPO už městu nepatří

Jedním z akcionářů akciové společnosti BOPO bylo i město Třebíč. Nyní po vymazání firmy z obchodního rejstříku došlo i ke ztrátě hodnoty akcií zkrachovalé firmy. Proto byly tyto akcie vyřazeny z majetku města.

Papalášfáro rozšíří vozový park

Město zakoupí luxusní v Škodu Superb, údajně v nadstandardní výbavě. Má prý sloužit pro služební cesty. K čemu jinému? Nebo se uvažovalo o tom, že poslouží soukromým účelům? Město chce automobil zakoupit od společnosti Autosalon F3K. O tom, zda proběhlo výběrové řízení, není v usnesení rady ani zmínka.

Další člen komise odvolán

Rada města odvolala z jedné ze svých komisí dalšího člena. Tentokrát odchází z majetkové komise Antonín Mládek. Údajně se tak stalo na jeho žádost. Rada namísto něho schválila do této důležité komise, která se např. vyjadřuje k majetkovým přesunům, místostarostu Pavla Pacala. Někteří spřátelení oligarchové budou mít situaci opět o něco lehčí.

František Ryneš