Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Třebíč věčně rozkopaná
Třebíč věčně rozkopaná PDF Tisk Email
Čtvrtek, 18 Červen 2015 06:12

Areálem BOPO stále neprojedete

Odbor dopravy a komunálních služeb Městského úřadu Třebíč upozorňuje občany, že z důvodů prodloužení stavebních prací v rámci revitalizace veřejného prostranství v Borovině dojde k úplné uzavírce ulic Tomáše Bati a Budischowského. Termín provádění prací je naplánován od 16. června do 15. července. Nový sjezd z Koželužské ulice k DDM společně s přilehlou parkovací plochou zůstává přístupný.

Výkopové práce zasáhnou do silnice

Odbor dopravy a komunálních služeb Městského úřadu v Třebíči informuje občany, že z důvodů provádění výkopových prací na výstavbě teplovodu dojde v termínu od soboty 20. června do neděle 5. července, k úplné uzavírce chodníku na ulici Brněnská.

 

Dále upozorňujeme, že dojde k dopravnímu omezení v daném úseku v termínu od soboty 27. do úterý 30. června. Práce budou prováděny tak, aby zůstal zachován jeden jízdní pruh.

Zábor parkovacích míst na Revoluční

Odbor dopravy a komunálních služeb Městského úřadu Třebíč upozorňuje občany, že dojde k úplné uzavírce parkovacích míst na ulici Revoluční před domy č. p. 8 a 10. Důvodem je provádění prací na revitalizaci bytového domu, umístění stavebního materiálu, kontejneru a lešení. Termín záboru parkovacích míst je plánovaný od 10. června do 14. srpna 2015.

Irini Martakidisová

 

Aktualizováno Čtvrtek, 18 Červen 2015 06:17