Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Přepravní služba k nemocnici
Přepravní služba k nemocnici PDF Tisk Email
Pondělí, 13 Duben 2015 11:58

Z důvodu rekonstrukce Sportovní ulice jsou v termínu od 1. dubna do 15. května dočasně uzavřeny zastávky městské autobusové dopravy (MAD) u třebíčské nemocnice. Náhradními zastávkami pro toto období jsou zastávky na ulici Bráfova a Nádražní.

„Pro obyvatele a návštěvníky města, kteří ze zdravotních důvodů obtížně docházejí k nemocnici z náhradních zastávek, zřídilo město dočasně přepravní službu mezi Karlovým náměstím a nemocnicí,“ vysvětlil zřízení služby místostarosta Pavel Pacal a dodal, že přepravní služba je zajištěna v pracovní dny mezi 6.00 a 12.00 hodinou na zavolání, nebo oslovením u zastávek MAD v prostoru parkoviště na Karlově náměstí nebo před vrátnicí nemocnice. Cestující potvrzují jízdu podpisem do předloženého formuláře a za jízdu nic neplatí.

Telefonní číslo na dopravce +420 732 500 500 je zveřejněno na internetových stránkách města a na informační tabuli na Karlově náměstí.

„Dopravu k nemocnici využilo za 7 pracovních dnů (od 1. do 10. dubna), 118 občanů. Průměrně jezdí jednou jízdou 2 až 3 osoby, maximální počet byl prozatím 6 převážených osob. Jelikož máme velmi kladné odezvy a služba je hojně využívaná, neuvažuje radnice o zkrácení doby provozu ani o předčasném ukončení služby,“ dodal Pacal.

Ve druhé etapě rekonstrukce Sportovní ulice, v termínu od 15. května do 15. června už bude v provozu zastávka u nemocnice ve směru Poliklinika.

Irini Martakidisová