Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Nová přepravní služba k nemocnici
Nová přepravní služba k nemocnici PDF Tisk Email
Středa, 25 Březen 2015 07:00

V termínu od 1. dubna do 15. května, kdy bude Ředitelství silnic a dálnic v první etapě rekonstruovat Sportovní ulici, budou dočasně uzavřeny zastávky městské autobusové dopravy (MAD) u třebíčské nemocnice. Náhradními zastávkami pro toto období budou stanoviště na ulici Bráfova a Nádražní.

„Žádáme občany, aby svoje cesty přizpůsobili této dočasné situaci. Pro obyvatele a návštěvníky města, kteří nejsou schopni si zajistit náhradní dopravu (například po dohodě s příbuznými), nebo by ze zdravotních důvodů jen velmi obtížně docházeli k nemocnici z náhradních zastávek, zřídí město dočasně přepravní službu „vozidlem taxislužby bez označení“ mezi Karlovým náměstím a Nemocnicí Třebíč,“ vysvětlil operativní řešení situace místostarosta Pavel Pacal.

Přepravní služba bude zajištěna v pracovní dny mezi 6:00 a 12:00 hodinou na zavolání, nebo oslovením u zastávek MAD v prostoru parkoviště na Karlově náměstí nebo před vrátnicí nemocnice. Cestující potvrdí jízdu podpisem do předloženého formuláře a za jízdu nebudou nic platit.

Telefonní číslo na dopravce bude zveřejněno na internetových stránkách města a na informační tabuli na Karlově náměstí. Radnice v tuhle chvíli nemůže odhadnout, jaký bude vývoj poptávky po této službě a vyhrazuje si právo na její předčasné zrušení nebo omezeníl.

Ve druhé etapě rekonstrukce Sportovní ulice, v termínu od 15. května do 15. června už bude v provozu zastávka u nemocnice ve směru Poliklinika.

Irini Martakidisová