Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Spánek v práci a konec prokrastinace
Spánek v práci a konec prokrastinace PDF Tisk Email
Sobota, 21 Březen 2015 08:18

Práce na dálku finišuje konferencí

Jak skloubit rodinný život s pracovním, jak si najít práci i na mateřské dovolené, jak si v práci zdravě schrupnout. To vše a ještě něco navíc se dozvíme v úterý 24. března v přednáškovém sále Střední průmyslové školy v Třebíči. Projekt Vybudování koordinačního centra práce na dálku, realizovaný městem Třebíčí, zde pořádá závěrečnou konferenci. Do Třebíče zavítají neobvyklí řečníci, zástupci firem i zájemci o tento způsob práce z celé republiky.

V dopolední části konference se představí britský partner, organizace The Telework Association. Hostem bude Petr Skondrojanis ze společnosti LCM, která na trhu práce působí již 20 let a mimo jiné provozuje pracovní portály Jobs.cz a Prace.cz. O krátkém spánku v práci a jeho výhodách bude mluvit Petr Gogolín, majitel firmy Kurzor.net. Dopolední blok zakončí autor knihy Konec prokrastinace Petr Ludwig, který poradí, jak čelit chorobnému odkládáním důležitých úkolů a povinností.

Odpoledne bude věnováno panelovým diskusím, ve kterých se o své zkušenosti podělí zaměstnavatelé, kteří práci na dálku umožňují i lidé, kteří již na dálku pracují.

Irini Martakidisová