Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy MANN+HUMMEL Zaměstnavatelem roku 2014
MANN+HUMMEL Zaměstnavatelem roku 2014 PDF Tisk Email
Sobota, 14 Únor 2015 00:00

Společnost MANN+HUMMEL Service získala v pořadí již druhé ocenění na mezinárodní úrovni.Centrum sdílených služeb MANN+HUMMEL Service z Nové Vsi na Třebíčsku je Zaměstnavatelem roku 2014 v kategorii servisních center, regionu Střední a Východní Evropy. Společnost ocenění získala během konání prestižního fóra „CEE Shared Services and Outsourcing Forum“, které se uskutečnilo ve čtvrtek 5. února 2015 v polské Varšavě.

Dne 5. února 2015 proběhlo ve Varšavě odborné setkání reprezentantů servisních společností Střední a Východní Evropy „CEE Shared Services and Outsourcing Forum“. Událost vyvrcholila slavnostním gala večerem za přítomnosti téměř tří stovek významných hostů a za účasti více než padesáti mezinárodních společností, které mají zájem na zřízení či rozšíření servisních center v Evropě. Společnost MANN+HUMMEL Service z Nové Vsi na Třebíčsku získala prestižní ocenění Zaměstnavatel roku 2014 v kategorii Servisní centra, region Střední a Východní Evropa. „Uplynulo teprve několik měsíců od doby, kdy se naše společnost stala Progresivním zaměstnavatelem roku 2014 v regionu Vysočina, na své domácí půdě. Je proto pro nás velká čest, že nyní získáváme takto prestižní ocenění i na mezinárodním poli. Je to obrovský úspěch, ale současně i velký závazek do příštích let. V každém případě je to pro naši společnost MANN+HUMMEL významná událost a především ocenění všech našich aktivit, které děláme pro naše zaměstnance. Koneckonců, tohoto úspěchu by bez nich nebylo možné dosáhnout,“ řekla Eva Doležalová, HR Business Partner společnosti MANN+HUMMEL Service krátce po vyhlášení výsledků.

„Neustále rozšiřujeme nabídku našich služeb do většiny dceřiných společností skupiny MANN+HUMMEL, pracujeme tvrdě na zvyšování produktivity a kvality práce. Prioritou je pro nás nejen samotný nábor nových zaměstnanců, ale zejména jejich profesní rozvoj a péče o ně. Právě motivovaní zaměstnanci jsou naším jediným klíčem k úspěchu. Za jejich každodenní práci a vysoké nasazení jim patří více než veliké díky,“ dodal Richard Auer, jednatel a ředitel společnosti MANN+HUMMEL Service s. r. o.

Centrum sdílených služeb MANN+HUMMEL nabízí svým zaměstnancům širokou škálu benefitů, jak finančních tak nefinančních. Každý zaměstnanec má k dispozici roční budget na jazykové vzdělávání, dalším benefitem je 13., 14. a 15. plat, příspěvek na zdravotní péči, penzijní připojištění, věrnostní bonusy za odpracované roky ve společnosti MANN+HUMMEL, slevy na sportovní vyžití a vstupenky na kulturní akce. V oblasti slaďování pracovního a rodinného života je to například pružná pracovní doba, možnost práce na částečný úvazek či jiné flexibilní formy práce včetně možnosti práce z domova. Na podzim roku 2013 společnost otevřela firemní mateřskou školku s výukou anglického jazyka, kterou v současné době navštěvují více než dvě desítky dětí.

Mimo výše uvedeného společnost MANN+HUMMEL Service realizuje i speciální programy, jež si kladou za cíl zvýšit výkonnost, loajalitu a samozřejmě odborný rozvoj svých zaměstnanců. Za tímto účelem například zavedla Talent program, v rámci něhož vybraní zaměstnanci pracují na zajímavých a strategických projektech společnosti. Ve společnosti také fungují týmy interních školitelů, je zde implementován globální Leadership program MANN+HUMMEL pro vedoucí pracovníky, Graduate Program a další.

V současné době společnost MANN+HUMMEL Service zaměstnává více než 200 zaměstnanců v Nové Vsi u Třebíče a téměř padesát zaměstnanců v Brně. Za poslední tři roky se společnost rozrostla o více než 130 expertů napříč všemi odděleními a tento trend bude pokračovat i v nadcházejících letech. Největší nárůst zaměstnanců je plánován v oddělení Výzkumu a vývoje, Informačních technologií a v oblasti nákupu.

Daniela Vilhelmová