Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Město ocenilo nejlepší granty za rok 2014
Město ocenilo nejlepší granty za rok 2014 PDF Tisk Email
Pátek, 13 Únor 2015 00:00

Ve středu 11. února 2015 proběhlo v předsálí divadla Pasáž tradiční Setkání se Zdravým městem. Při této příležitosti ocenilo město nejlepší projekty za rok 2014. O kulturní program se postarali žáci a učitelé ze Základní umělecké školy Třebíč.

Zástupci města předali celkem 17 diplomů, z toho 15 diplomů bylo rozděleno organizacím, které podaly své projekty do grantových programů Kultura, Volnočasové aktivity, Prevence kriminality a drogové problematiky, Ekologie nebo Rodina a zdraví.

Poslední dva diplomy předali zástupci jako Speciální ocenění ZŠ Kpt. Jaroše za pořádání Dyslektické olympiády a Mgr. Martině Bártové za dlouholetou práci předsedkyně komise Prevence kriminality a drogové problematiky.

 

„Martina Bártová byla v Třebíči u prevence kriminality od začátku a je první a dosud jedinou předsedkyní této komise. Díky ní se do Třebíče z jiných měst jezdí dívat, jak se má prevence kriminality dělat. Poděkování tedy není formální, ale je míněno vážně a upřímně. To říkám s tím, že jsem po ní předsednictví komise zdědil a budu tedy s kolegy a kolegyněmi na její práci navazovat a pokračovat v ní,“ řekl místostarosta Milan Zeibert při udělení ocenění Martině Bartové.

Irini Martakidisová

 

Aktualizováno Pátek, 13 Únor 2015 08:22