Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Advent NA KLUBU Hájek
Advent NA KLUBU Hájek PDF Tisk Email
Sobota, 13 Prosinec 2014 00:00

Podvečer třetí adventní neděle bude na Klubu Hájek v Třebíči opět patřit vánočním stromkům a melodiím. Vernisáž tradiční výstavy „Zdobení vánočních stromků“, nad kterou převzala záštitu poslankyně Parlamentu ČR paní Miroslava Němcová, bude zahájena v neděli 14. prosince  v 17:00.

Těšit se můžete na nazdobené stromky dětí z Klubu Naděje Města Třebíč, klientů Denního centra Barevný svět, o.p.s., Občanské poradny Třebíč, Senior Pointu Města Třebíč, dobrovolníků STŘEDu a taneční vystoupení žáků Základní umělecké školy v Třebíči. Skvělým hudebním dárkem bude vystoupení uměleckého souboru Kris Kros Kvintet, který okouzlil diváky svým osobitým projevem již před pěti lety v Moravských Budějovicích. Na repertoáru má tento vokální soubor jak hudbu klasickou a chrámovou, tak i soudobé skladby včetně hudby populární a v neposlední řadě i úpravy lidových písní. Návštěvníci mohou tradičně ochutnat voňavý šálek punče a malé pohoštění.

Akci pro Vás připravila organizace STŘED, která na Vysočině pomáhá rodinám v náročných životních situacích zvládat jejich problémy tak, aby děti v těchto rodinách zažili šťastné Vánoce. Přijďte si s námi užít předvánoční atmosféru a nebojte se pomáhat!

Jaroslav Kratochvíl

 

Aktualizováno Úterý, 16 Prosinec 2014 15:51