Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Změna uzavírek Nádražní a Hrotovické
Změna uzavírek Nádražní a Hrotovické PDF Tisk Email
Středa, 24 Září 2014 00:00

Pokládka finálního povrchu na Nádražní ulici proběhne ve dnech 25. a 26. září. Od soboty 27. září tak bude po ulici Nádražní umožněn obousměrný provoz. „Dne 27. 9. bude místní úprava silničního provozu ulicí Sokolská a Heliadova obnovena v původním režimu, tedy jednosměrný provoz ulicí. Heliadova bude opět od ulice Sokolská k Nádražní,“ vysvětluje vedoucí odboru dopravy Aleš Kratina. Uzavřeny zůstanou pouze místní komunikace - ulice Nádražní směrem k výpravní budově a ulice Janouškova.

1. etapa Hrotovické ulice

V sobotu 27. září po provedení postřiku spojovací emulzí na Hrotovické ulici začne od cca 7:00 pokládka finální vrstvy, a to ve směru od Spojovací ulice k rampám. Náhradním termínem pokládky finálního povrchu I. etapy ul. Hrotovická je neděle 28. září. Od 29. září bude tento úsek Hrotovické ulice průjezdný bez omezení.

2. etapa Hrotovické ulice

Začátek prací na 2. etapě Hrotovické ulice se posune z původně avizovaného 6. 10. 2014 na 29. 9. 2014.  Úsek od křižovatky s ulicí Spojovací po značku u výjezdu z města směrem na Dukovany bude průjezdný při dopravním omezení vždy v jednom jízdním pruhu pouze ve směru z centra města.  Objízdná trasa: od ul. Žďárského v Třebíči po silnici II/351, dále po silnici II/401 přes Číměř do Vladislavi a odtud po silnici I/23 do Třebíče.

Tento plán zkrácení uzavírek závisí na počasí. Případný posun by nastal jen v případě velmi nepříznivého počasí (silné dešťové srážky apod.).

Bližší informace: Aleš Kratina, vedoucí odboru dopravy, tel.: 725 948 844; e-mail: a.kratina@trebic.

Marie Vrzáková