Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Hrotovická ulice projde komplexní rekonstrukcí. Začíná se od 16. srpna
Hrotovická ulice projde komplexní rekonstrukcí. Začíná se od 16. srpna PDF Tisk Email
Neděle, 03 Srpen 2014 00:00

Komplexní rekonstrukce Hrotovické ulice v úseku „nadjezd u nemocnice“ – „křižovatka Žďárského ul.“ bude zahájena mezi 16. až 20. srpnem.

„Harmonogram oprav předpokládá uzavírku na dva úseky po polovině vozovky s tím, že v první fázi bude doprava ve směru centru města – Horka-Domky přes Nádražní ulici a Znojemskou ulici, v opačném směru bude Hrotovická ulice průjezdná,“ přibližuje vedoucí odboru dopravy Aleš Kratina a dodává, že autobusy městské autobusové dopravy budou využívat kvůli další uzavírce na Nádražní ulici náhradu - ulici Sokolskou. Po celou dobu realizace by měl být zachován příjezd do areálů firem v okolí Hrotovické ulice.

„Občanům a návštěvníkům města směřujících po silnici II/351 směrem na Dukovany či opačným směrem doporučujeme využívat trasu přes Číměř a Vladislav po opravené silnici I/23,“ doporučuje Aleš Kratina. Využitím této trasy se omezí možnosti vytvoření kolon v prostoru Spojovací ulice.

Úpravy termínu uzavírky jsou možné s ohledem na postup prací. Zprůjezdnění Hrotovické ulice je plánováno na 31. října. Více informací: Aleš Kratina, vedoucí odboru dopravy, tel.: 725 948 844; e-mail: a.kratina@trebic.

Marie Vrzáková