Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Třebíč na REGIONTOUR
Třebíč na REGIONTOUR PDF Tisk Email
Pondělí, 11 Leden 2010 08:55

Město Proto, a jde o krok v souladu s minulými poznatky, nenabízí MKS Třebíč na veletrhu pouze prohlídky památek nebo absolvování turistických okruhů. Naopak. Krásu přírody nebo architektury lze účinně spojit s uměním – a tady zejména v rámci několika festivalových akcí (Festival divadla 2-3-4 herců, Country – Fest, Třebíčský židovský festival apod.) přichází do města řada mimotřebíčských návštěvníků, kteří zpravidla spojí vícero akcí dohromady.

Třebíč bude už tradičně uvádět do světa cestovního ruchu na brněnském veletrhu REGIONTOUR 2010 Městské kulturní středisko Třebíč. To letos vsadilo na stále lákavější kartu – spojení turistiky s kulturou. Tato dvě odvětví mají totiž mnoho společného, nejvíce pak poznávání nového a nezapomenutelné zážitky.

 Podobnou zkušenost však evokují i koncerty známých těles a osobností hudebního světa, bohatá nabídka divadelních titulů v provedení renomovaných divadel a herců apod. Nejsou tedy výjimkou vícedenní pobyty, jež jsou při přípravě programů jedním ze zohledňovaných důležitých cílů.

Veletrh REGIONTOUR, určený odborné i laické veřejnosti, proběhne v Brně ve dnech 14. až 17. ledna 2010. Městské kulturní středisko Třebíč zde nechybí a najdete ho na stánku č.122, pavilon P, expozice Vysočina.

MKS 

 

 

 

Aktualizováno Pondělí, 18 Leden 2010 12:36