Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Svatba na zámku
Svatba na zámku PDF Tisk Email
Pátek, 23 Květen 2014 00:00

Opět po roce se na zámku v Náměšti nad Oslavou uskuteční Svatební veletrh, do jehož organizace i programu se aktivně zapojí i handicapovaní spoluobčané hlavního pořadatele Občanského sdružení Míša & Míša. Toto sdružení spolu se správou zámku a ateliérem Foto – Video Brelovi zve na prohlídku nabídky různých svatebních služeb více než 30 vystavovatelů do historických prostor náměšťského zámku a na doprovodný program na vnitřní zámecké nádvoří. Hlavním hostem programu je paní Eva Pilarová, jejíž vystoupení je plánováno na 15. hodinu. Další program bude složen z módních přehlídek svatebních šatů, ukázek účesů, líčení, hudebních vystoupení či barmanské show. Na prvním nádvoří zámku budou vystaveny nazdobené svatební vozy včetně velkých limuzín i veteránů, připraveno je občerstvení a Zámecká restaurace Na valech bude po celý den nabízet svatební menu. Návštěvníci se též mohou svézt ve svatebním kočáře taženém koňmi.

Programem veletrhu bude po celý den provázet Tereza Stýblová, moderátorka Českého rozhlasu. Vyvrcholením veletrhu bude opravdová svatba handicapovaných snoubenců v zámeckém parku. Svatební obřad začíná v 19 hodin. Podrobnosti o programu a vystavujících naleznete na www.zamek-namest.cz a na www.svatbaveletrh.cz.

Upozornění: v pátek 30. května bude z důvodů přípravy veletrhu uzavřena prohlídková trasa Reprezentační prostory, prohlídková trasa Apartmán hraběte Haugwitze bude v tento den přístupná bez omezení v běžné návštěvní době. V sobotu 31. května nebude běžný návštěvnický provoz na žádné z prohlídkových tras, prohlídka zámku bude v čase 12.00 – 18.00 hod. součástí návštěvy veletrhu.

Marek Buš