Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Role prarodičů při výchově
Role prarodičů při výchově PDF Tisk Email
Neděle, 11 Květen 2014 00:00

Poradna Ruth Třebíč vás srdečně zve na přednášku PhDr. et PaedDr. Jany Matějkové PRARODIČE A JEJICH ROLE VE VÝCHOVĚ, která se uskuteční v úterý 13. května 2014 od 17 hodin na Vltavínské 1376 v Třebíči (Dům s peč. službou, přízemí).

Přednáška pro rodiče i prarodiče, kteří se společně podílejí na výchově dětí v rodině. Dozvíte se, jaký je optimální model společného výchovného působení – kde jsou hranice. Dále se bude hovořit o rolích a kompetencích rodičů i prarodičů a podíváte se na náročné situace v rodině z obou těchto pohledů. Lektorka PhDr. et PaedDr. Jana Matějková má dvacetiletou praxi v oblasti pedagogicko-psychologického poradenství pro děti, mládež a rodinu.

Na přednášku je nutné se přihlásit do pátku 9. května buď telefonicky či e-mailem (kontakty viz níže) nebo prostřednictvím internetové přihlášky na www.trebic.charita.cz v sekci střediska – Středisko sv. Vincence – Poradna Ruth Třebíč. Při programu můžete využít hlídání dětí prostřednictvím dobrovolníků. Vstupné je dobrovolné

Marie Paločková