Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Vánoční punč Rotary pomůže Míše
Vánoční punč Rotary pomůže Míše PDF Tisk Email
Čtvrtek, 19 Prosinec 2013 08:29

Vánoční trhy na Karlově náměstí v Třebíči přitahovaly v uplynulých dnech do centra okresního města davy lidí. Mnozí se v mrazivém počasí zastavili i u stánku Rotary klubu, aby ochutnali vynikající punč a užili si přátelské předvánoční atmosféry. Kvalitu této pochutiny si pochvaloval i místostarosta Pavel Svoboda (dříve TOP 09). Jako mnozí další i on přispěl sponzorským darem. Výtěžek adventní akce bude věnován občanskému sdružení Míša a Míša, které se chystá pořídit si keramickou pec pro práci klientů.

Sponzorský dar rotariánům věnoval i starosta Pavel Heřman (HZNR!), který je zakládajícím členem Rotary klubu Třebíč. Naopak další místostarosta Milan Zeibert (Břehy) se vymluvil na to, že je ve službě. Ani tajemnice městského úřadu Simeona Zikmundová neprokázala sociální cítění a stánek několikrát minula rychlým krokem.

 

Třebíčský Rotary klub uspořádal dobročinný punč letos poprvé. Spolupráci nabídla kavárna Salsa, která poskytla zázemí. Rotariáni děkují řeznictví Havlíček za vynikající sponzorsky poskytnutou škvarkovou a sýrovou pomazánku na chléb, rovněž sponzorsky poskytnutý společností Malena.

František Ryneš