Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Blíží se uzávěrka květinové soutěže
Blíží se uzávěrka květinové soutěže PDF Tisk Email
Sobota, 10 Srpen 2013 00:00

Termínem pro podávání přihlášek je čtvrtek 15. srpna 2013. Už jenom necelý týden mají obyvatelé Třebíče možnost zapsat se do 18. ročníku tradiční soutěže o nejkrásnější květinovou výzdobu. Posledním dnem pro podávání přihlášek je čtvrtek 15. srpna.

Přihlásit se může každý majitel či uživatel bytu, domu nebo provozovny, který bude mít fasádu v době vyhodnocování soutěže vyzdobenu živými květinami nebo pnoucími dřevinami. Výzdoba musí být viditelná z veřejného prostranství. Soutěž se vztahuje také na upravené neoplocené předzahrádky na veřejném prostranství. Kromě celkového pořadí se budou v samostatných kategoriích hodnotit domy v památkové zóně, vícepodlažní domy v sídlištích, předzahrádky a nováčci. Pro úspěšné pěstitele budou připraveny peněžité ceny v celkové výši 24.500 korun.

 

Formuláře pro písemné přihlášky a podrobné podmínky soutěže získají zájemci na internetových stránkách radnice www.trebic.cz nebo si je mohou vyzvednout v budově městského úřadu na Karlově náměstí. Uzávěrkou přihlášek je čtvrtek 15. srpna 2013.

Ivan Přibík

Aktualizováno Pátek, 09 Srpen 2013 21:14