Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Nový asfalt v Koželužské ulici
Nový asfalt v Koželužské ulici PDF Tisk Email
Úterý, 06 Srpen 2013 06:47

Povrch Koželužské ulice už volá po opravě. Krajská správa a údržba silnic Vysočiny udělá nový koberec v druhé polovině srpna na dvou úsecích – v Borovině a v Libušině údolí. Akce se neobejde bez omezení provozu.

První etapa se týká úseku sahajícího od nové křižovatky do areálu BOPO po křižovatku do Okružní ulice. S úplnou uzavírkou musí řidiči počítat od pondělí 19. srpna od 6:00 hodin do středy 21. srpna do 24:00 hodin.
Druhá etapa zahrnuje úsek v okolí Janova mlýna. Uzavírka je tam naplánovaná od čtvrtka 22. srpna od 6:00 hodin do neděle 25. srpna do 24:00 hodin. Zahájení prací na druhé etapě se může změnit v závislosti na dokončení první etapy.

V obou úsecích se vymění stávající vrstva z asfaltového betonu za novou. Současně s úpravou povrchu vozovky dojde k vyčištění příkopů, odstranění nánosů z krajnic a zpevnění krajnic štěrkodrtí. Výškově budou také upraveny kanalizační mříže a poklopy.

Po dobu obou uzavírek budou vyznačeny objízdné trasy. Odbor dopravy Městského úřadu Třebíč žádá řidiče o respektování dopravního značení!

Ivan Přibík