Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Řidiči, hlaste výtluky!
Řidiči, hlaste výtluky! PDF Tisk Email
Středa, 06 Březen 2013 07:35

Rozmary zimního počasí se na řadě míst Třebíče podepsaly na stavu komunikací. S blížícím se jarem proto začnou být opět aktuální opravy povrchů vozovek. Za účelem včasného odstranění největších defektů se radnice rozhodla oslovit přímo účastníky silničního provozu. 

Odbor dopravy městského úřadu vyzývá řidiče, aby pomohli a upozornili na existenci výtluků v ulicích. Kontaktní osobou pro opravy vozovek je referent Petr Dokulil. Je možné mu zavolat na číslo 568 896 166 nebo napsat na e-mailovou adresu Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

 

„Jako každý rok touto dobou i letos se připravujeme na opravy výtluků a větší plošné vysprávky vozovek. Práce se na jaře rozběhnou, jakmile to počasí dovolí. Je to rutinní záležitost, jsme na to dobře připraveni. Nicméně aby vše probíhalo hladce, a na nic jsme nezapomněli, rozhodli jsme se letos požádat o spolupráci řidiče. Budeme velmi rádi, když nám problémová místa v ulicích nahlásí. Pomůže nám to pro lepší naplánování a rychlejší realizaci,“ řekl vedoucí odboru dopravy radnice Aleš Kratina.

Ivan Přibík