Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Úplná ztráta pudu sebezáchovy
Úplná ztráta pudu sebezáchovy PDF Tisk Email
Čtvrtek, 21 Únor 2013 06:41

Stará garda v ODS znovu u moci
V úterý 19. 2. 2013 se uskutečnil v přísálí třebíčského Hotelu ATOM sněm Místního sdružení ODS Třebíč.  Sněm na dvouleté období zvolil své nové vedení. Opravdu nové?

Snad jedinnou novou tváří je předseda MS ODS Martin Hladík (33 let, živnostník). Nedostatek osobností dokumentuje fakt, že na sněmu neměl protikandidáta. Dosavadní předsedkyně Simona Kafoňková se už o post předsedkyně již nechtěla ucházet. Po ostudách není divu.

Místopředsedkyní se stala Martina Bártová, stará harcovnice v ODS. Členy rady se stali Stanislav Cejpek, Stanislav Mastný, Miloš Samek, Karel Dolák a Jakub John. Kdo bude tyto provařené politiky za rok a půl volit?

 

Nově zvolený  předseda MS Martin Hladík prohlásil, že „jako předseda MS bude vyžadovat více informací od vedení pro řadové členy a probudit větší aktivitu v MS, aby se již ODS začala zabývat i programovými tezemi programu do komunálních voleb“. Opravdu chytré prohlášení. Jen dokumentuje ztrátu samostatného uvažování. Z místního sdružení už dávno utekli nebo byli "utečeni" ti, kteří se o něco alespoň chtěli pokusit.  Ostatně ani oni díru do světa nedělají, jak můžeme pozorovaz u Pavla Pacala, Jaromíry Hanáčkové nebo Pavla Svobody. Stanislav Mastný to nezachrání. 

Oblastní (okresní) vedení ODS se bude volit již  v sobotu 23. 2. 2013 opět v Hotelu ATOM, kde svedou souboj o post předsedy dosavadní oblastní předseda ODS Stanislav Cejpek a bývalý senátor Vítězslav Jonáš.


František Ryneš

Aktualizováno Čtvrtek, 21 Únor 2013 07:01