Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Zdeněk Štajnc píše zastupitelům
Zdeněk Štajnc píše zastupitelům PDF Tisk Email
Pondělí, 04 Únor 2013 13:43

Vážení zastupitelé města Třebíče,

podali jsme 11.9. 2012 petici proti dostavbě Laguny, uplynulo 90 dnů a počítáme, že Město nebude v dostavbě pokračovat, že už zrealizovanou část stavby použije na jiné sportovní účely, (jako horolezeckou stěnu a podobně).

Že ušetřené prostředky proinvestuje účelněji, nespáchá ekonomickou sebevraždu a zastupitelé se nebudou muset, za čas, stydět za své rozhodnutí. Vy si neuvědomujete, že nesete osobní zodpovědnost.

Zákon O obcích č. 128/2000 Sb., praví, že obec musí nakládat s prostředky  hospodárně a účelně, má tedy brát ohled nejen na politické proklamace, ale i na hospodárnost investice.

Podepsaných 214 občanů a s nimi mnoho dalších se domnívá, že sportovišť je ve městě dostatek a dostačuje i současný stav Laguny, nešťastně postavené v místech, kde se nenalézá ekonomicky vhodný zdroj vody. V čase, kdy poroste cena vody, energií a ostatních provozních nákladů, kdy s ohledem na cenu vstupného poklesne návštěvnost, se stane dotace pro Město likvidační.

Rozestavěnou stavbu lze použít k jinému sportovnímu účelu a ušetřené prostředky schválené v rozpočtu použít na akci „Poušov“, nebo jak rozhodne Zastupitelstvo.

Rozhodněte včas!  Pro město! Prostředky a doba jsou jiné – zvolte tu současnou !

4.2. 2013 Za petiční výbor Zdeněk Štajnc