Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Zastupitelstvo zasedá 31. ledna
Zastupitelstvo zasedá 31. ledna PDF Tisk Email
Pondělí, 28 Leden 2013 10:12

Ve čtvrtek 31. ledna se sejde Zastupitelstvo města Třebíče. Pravidelné zasedání se koná v budově městského úřadu na Masarykově náměstí v místnosti č. A 043. Začátek je v 16:00 hodin.
Důležitým bodem programu bude mimo jiné opožděné schválení opět schodkového rozpočtu města na rok 2013. Očekává se též kontroverzní odpuštění smluvní pokuty firmě Tedom, která nesplnila svůj závazek vytvořit nová pracovní místa v průmyslové zóně. Na přetřes jistě přijde i možný vznik ubytovny pro sociálně nepřizpůsobivé občany z Brna na Míčově ulici v Třebíči. Starosta Pavel Heřman (HZNR!) se pokusí obhájit neobhajitelné, totiž proč zastupitelstvo dosud neschválilo zprávu kontrolního výboru o kontrolách dlouhodobých nájemních smluv, zejména se spřátelenou TTS. Možná dojde i k překvapení, týkajícího se personálního obsazení rady.

Program schůze zastupitelstva:

  

- Zahájení a schválení programu zasedání zastupitelstva města č. 1/2013

- Volba ověřovatelů zápisu

- Informace o činnosti rady města

- Majetkové záležitosti

- Regenerace panelového sídliště Třebíč - Borovina, Za Rybníkem

- Rozpočet města na rok 2013

- Různé 

- Závěr

Podrobný program a materiály k jednání najdou občané na internetových stránkách radnice www.trebic.cz v sekci Správa města / Volené orgány. Na stejném místě lze také sledovat on-line přenos.

František Ryneš