Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Tříkrálová koleda v Dukovanech
Tříkrálová koleda v Dukovanech PDF Tisk Email
Neděle, 06 Leden 2013 00:00

V pátek 4. ledna 2013 přišli již tradičně koledovat Tři králové do elektrárny Dukovany. Pláště tří králů oblékli ředitel Charity Třebíč Petr Jašek a jeho kolegové, sociální pracovníci ze stacionářů v Třebíči.
V čase oběda se zaměstnanci potkali s koledníky v administrativní budově v prostoru před jídelnou. Za zvuku harmoniky a zpěvu koled se štědře připojovali k celostátní sbírce na pomoc potřebným. Po dvou hodinách koledování byly dvě pokladničky nadité penězi. „Na koledu do elektrárny chodíme rádi, jsme tu vždy vlídně přijati. Kromě štědrých příspěvků jsme dostali i výborný oběd, měli jsme také možnost se setkat s novým panem ředitelem. Elektrárně i jejímu provozovateli děkujeme za dlouhodobou spolupráci“, říká ředitel Oblastní charity Třebíč Petr Jašek.
Loňský výtěžek ze sbírky v Třebíči a okolí přesahující 1,8 milionu korun (v EDU bylo vybráno 14 071 Kč) byl použit na rekonstrukci domu na Karlově nám v Třebíči, kde se nachází zázemí terénní služby pro osoby se zdravotním znevýhodněním, nemocné, seniory a pacienty hospicové péče opravy prostor domů s pečov. službou na Myslbekově a Koutkově ulici v Třebíčizakoupení os. automobilu pro převoz terapeutických pomůcek pro Středisko rané péče humanitární pomoc v zahraničí – pomoc nemocným a starým lidem v oblasti Melitopol a Orlovo na Ukrajině.
Jana Štefánková

Aktualizováno Pátek, 04 Leden 2013 22:30