Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Svoz kontejnerů o vánočních svátcích
Svoz kontejnerů o vánočních svátcích PDF Tisk Email
Čtvrtek, 13 Prosinec 2012 00:00

Odbor komunálních služeb města a firma Esko-T sdělují občanům, že po dobu vánočních svátků poběží odpadové hospodářství v intenzívnějším režimu:

Svoz tuhého komunálního odpadu

Svážení běžného domovního odpadu z popelnic a kontejnerů bude probíhat v době vánočních svátků v pravidelně zavedených svozových dnech. Kromě toho bude vyprazdňování kontejnerů o objemu 1100 litrů probíhat 2x týdně.

Svoz separovaného odpadu

V době svátků bude posílen odvoz tříděného odpadu ze všech stanovišť ve městě. Radnice žádá občany, aby papírové krabice a obalové kartony úsporně skládali a šetřili tak prostor v kontejnerech.


Sběrné dvory

Ve dnech 24. prosince až 1. ledna dojde ke změně otevírací doby sběrných dvorů. Vánoční režim se týká všech tří třebíčských dvorů – v ulicích Hrotovická, Na Klinkách a v Borovině. Podrobný rozpis bude k dispozici na internetové stránce www.esko-t.cz.

Staré vánoční stromky

Použité vánoční stromky mohou lidé do 10. ledna odkládat do popelnicových kójí nebo ke kontejnerům na tuhý komunální odpad. Stromky budou po Vánocích odvezeny a ekologicky využity.

Radnice a svozová firma Esko-T děkují řidičům za ohleduplnost při parkování v době vánočních svátků a žádají je, aby neblokovali svými vozidly stání s odpadovými nádobami a umožnili tak bezproblémový odvoz popelnic a kontejnerů.

 

Ivan Přibík