Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Sněm ANO 2011 již proběhl
Sněm ANO 2011 již proběhl PDF Tisk Email
Pátek, 16 Listopad 2012 07:29

Dne 12.11.2012 se uskutečnil ustavující sněm oblastní organizace ANO 2011 v Třebíči. Tímto sněmem byla oficiálně založena oblastní organizace tohoto politického hnutí v Třebíči. Za účasti místopředsedy hnutí Jaroslava Faltýnka (dříve člena výkonného výboru ČSSD) a hlavní koordinátorky Jany Valinčičové byla zvolena předsedkyní oblastní organizace studentka Monika Oborná z Náměště nad Oslavou a místopředsedou Tomáš Beneš. Podařilo se nám zjistit, že dalšími členy jsou architektka a krajská koordinátorka Ivana Frehl a učitelka hotelové školy v Třebíči Pavlína Jourová. O ostatních členech oblastního sdružení není nic známo.

Na sněm neměli přístup nejen registrovaní sympatizanti a kandidáti členství, kterým neuplynula půlroční „karanténa“, ale ani novináři.

 

Podle sdělení nové předsedkyně má oblastní kancelář sídlo na ulici Smila Osovského číslo 32 v Třebíči a je otevřena pouze v pondělí od 14:00 do 17:00 hodin. 

„Naší snahou bude v nejbližší době zajištění chodu oblastní organizace a hlavně rozšíření povědomí o ANO 2011,“ říká Monika Oborná. Jak toho chce za tři hodiny týdně dosáhnout, neuvádí. Ani noviny 5+2 dny, vydávané s podporou předsedy hnutí Babiše, se už neobjevují v poštovních stránkách. Údajně jsou na stojanech v některých prodejnách a na Západomoravské vysoké škole. Ověřit tuto informaci se nám nepodařilo.

František Ryneš