Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Zdravé město pořádá fórum
Zdravé město pořádá fórum PDF Tisk Email
Pátek, 09 Listopad 2012 13:22

„Vy víte, co se nedaří, co město potřebuje! Řekněte to nahlas!“ Tak zní slogan zvoucí třebíčské občany k otevřené diskusi s představiteli radnice. Akci pořádá Zdravé město.

Veřejnost i zástupci neziskových organizací a firem mohou přijít diskutovat o důležitých tématech života Třebíče. Společně budou hledat 10 NEJ problémů v těchto oblastech: Rozvoj města (podnikání, zaměstnanost, investice, rozvojové plochy), Životní prostředí (čistota, odpady, zeleň), Doprava (parkování, cyklo, stav komunikací, MAD), Školství (MŠ, ZŠ, ZUŠ, volný čas, sport), Sociální sféra (sociální služby, bydlení, rodina, zdraví)

Bezpečnost (městská policie, prevence, veřejný pořádek), Kultura (kulturní život, památky, cestovní ruch), Občan a úřad (informovanost, komunikace s občany), Stůl mládeže (problémy, které zajímají mladou generaci).

 

Na programu bude zhodnocení desatera uplynulého období. Počítá se s týmovou diskuzí na definovaná témata a určením priorit. Na závěr bude pro zúčastněné připraveno losování malých dárků.

Akce se koná v úterý 13. listopadu ve velkém sále Národního domu na Karlově náměstí. Začátek je v 16:00 hodin. Všichni jsou srdečně zváni!

Iveta Ondráčková