Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Stíny 5. listopadu
Stíny 5. listopadu PDF Tisk Email
Pondělí, 05 Listopad 2012 00:00

Zloděj potřeboval dřevo na vytápění

Policisté pátrají po neznámém pachateli, který v přesně nezjištěnou dobu od čtvrtka do pátku odcizil v Opatově na Třebíčsku devadesát dřevěných palet o rozměru 120 x 100 cm. Palety byly složeny na volném prostranství vedle silnice, která vede z Opatova do Brtničky. Majiteli vznikla krádeží škoda za 18 tisíc korun.

 

Choval se agresivně, záchranka žádala o pomoc

Policisté přijali v sobotu krátce před sedmnáctou hodinou oznámila od dispečerky rychlé záchranné služby, že ve Velkém Meziříčí zasahuje na oznámení vozidlo rychlé záchranné služby u pacienta, který se chová agresivně a je intoxikovaný léky a alkoholem. Posádka záchranné služby proto požádala policii o asistenci.

Na místo vyjela policejní hlídka z obvodního oddělení ve Velkém Meziříčí. Policisté zjistili, že se  jedná o dvaatřicetiletého muže z Velkého Meziříčí. Policisté muže zajistili, jelikož svým jednáním bezprostředně ohrožoval svůj život i život a zdraví jiných osob a majetek. Muž se stále choval agresivně a odmítal spolupracovat, proto museli  policisté  využít svého oprávnění a použít donucovacích prostředků  a poté muži přiložit pouta. Muž byl následně převezen sanitním vozidlem za asistence policie do nemocnice v Třebíči.

 

Dana Čírtková

Aktualizováno Pondělí, 05 Listopad 2012 23:50