Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Stíny 21. října
Stíny 21. října PDF Tisk Email
Neděle, 21 Říjen 2012 21:27

Opilec sprosťák

Veřejného pohoršení se dopustil pětatřicetiletý muž z Třebíče. V 18:15 hodin dne 18. října v Třebíči v ulici Spojenců budil muž veřejné pohoršení před prodejnou zeleniny tím, že se v podnapilém stavu válel po chodníku a vykřikoval vulgarismy. Policisté z Obvodního oddělení Třebíč pachatele zadrželi a převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Kontrolní dechové zkoušky nebyl pro svou opilost schopen. Dopustil se přestupku proti veřejnému pořádku, za který mu hrozí pokuta ve výši do 5.000 korun.

 

Chudé zemědělské družstvo

Policisté z Obvodního oddělení Jemnice přijali trestní oznámení o vloupání do kanceláří v Zemědělském družstvu Budkov. Neznámý pachatel v brzkých ranních hodinách dne 19. října vnikl do vnitřních prostor po násilném překonání plastového okna. Kanceláře prohledal a nic neodcizil. Zástupci firmy vyčíslili škodu, kterou pachatel způsobil poškozením, na 8.000 korun. V případě dopadení pachatele a prokázání viny mu hrozí za pokus přečinu krádeže a přečin poškození cizí věci trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

 

Auto není trezor

Policisté z Obvodního oddělení Hrotovice přijali trestní oznámení o vloupání do dvou motorových vozidel v obci Dukovany.

Neznámý pachatel v noci ze 17. na 18. října vnikl do zaparkovaného nákladního vozidla značky Iveco Daily po násilném překonání zámku předních dveří na straně řidiče. Z vozu odcizil LCD obrazovku, přijímač signálu, navigaci, teploměr a další věci. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na 17.000 korun. Dále zloděj vnikl do osobního vozidla značky Mitsubishi Space Star, po rozbití skleněné výplně okna zadních dveří. Z úložného prostoru vozu odcizil motorovou pilu. Majitel vyčíslil způsobenou škodu na 12.000 korun.

Pachatel se dopustil přečinu krádeže a přečinu poškození cizí věci, za které mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Pondělí, 22 Říjen 2012 13:43