Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Stíny 4. října
Stíny 4. října PDF Tisk Email
Čtvrtek, 04 Říjen 2012 16:27

Zase ukradli traktor

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči vyhlásili celostátní pátrání po odcizeném traktoru značky Zetor 7011, červené barvy. Neznámý pachatel v noci z 3. na 4. října vnikl po násilném překonání drátěné brány do objektu posklizňové linky v Zemědělském družstvu v obci Hodov a odcizil zaparkovaný traktor. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na 95.000 korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na pět let.

 

Vloupání do objektu pily

Policisté ze Služby kriminální policie a vyšetřování v Třebíči prověřují případ vloupání do objektu pily v obci Lesonice. Neznámý pachatel v noci z 2. na 3. října vnikl do administrativní budovy firmy po násilném překonání vchodových dveří a do kanceláří a skladových prostor. Dále vnikl po násilném překonání zámku do trezoru, ze kterého odcizil finanční hotovost.

Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na 93.000 korun. Pachatel se dopustil přečinů krádeže a poškození cizí věci, za které mu hrozí trest odnětí svobody až na pět let let.

 

Marcela Lavická