Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Kdo půjde do krajských voleb?
Kdo půjde do krajských voleb? PDF Tisk Email
Středa, 08 Srpen 2012 05:45

Do voleb v Kraji Vysočina jde 18  stran. Možnost předložit k registraci kandidátní listinu do letošních podzimních krajských voleb, která skončila včera o 16. hodině, využilo v případě Kraje Vysočina 18 politických stran, politických hnutí a jejich koalic. Mezi nimi bude veřejnost ve dnech 12. a 13. října 2012 rozhodovat o složení budoucího krajského zastupitelstva. Před čtyřmi lety kandidovalo na Vysočině do krajského zastupitelstva 14 stran a uskupení.

Přinášíme seznam přijatých kandidátních listin pro volby do Zastupitelstva Kraje Vysočina, které se budou konat ve dnech 12. a 13. října 2012:

 

 

Občanská demokratická strana

Česká strana sociálně demokratická

Dělnická strana sociální spravedlnosti

Koalice politické strany a politického hnutí s názvem TOP 09 a Starostové pro Vysočinu složená z politické strany TOP 09 a politického hnutí STAROSTOVÉ A NEZÁVISLÍ.

Volte Pravý Blok - atd.

Křesťanská a demokratická unie – Československá strana lidová

Česká pirátská strana

Strana zelených

Koalice politické strany a politického hnutí s názvem Pro Vysočinu složená z politické strany SNK Evropští demokraté (SNK ED) a politického hnutí Nestraníci (NK)

Komunistická strana Čech a Moravy

Národní socialisté – levice 21. století

Strana svobodných občanů

Strana Práv Občanů ZEMANOVCI

Koalice politických stran s názvem SUVERENITA – Blok Jany Bobošíkové pro VYSOČINU složená z politické strany SUVERENITA – Blok Jany Bobošíkové a politické strany SUVERENITA – STRANA DŮSTOJNÉHO ŽIVOTA

Moravané

Strana soukromníků České republiky

Česká strana národně sociální

Starostové pro občany

 

Jitka Svatošová

Aktualizováno Středa, 08 Srpen 2012 05:53