Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Stíny 18. června
Stíny 18. června PDF Tisk Email
Pondělí, 18 Červen 2012 06:02

Dopravní nehoda – střet čtyř vozidel

V sobotu 16. června došlo po šesté hodině večer v katastru obce Stařeč k dopravní nehodě. Dvaadvacetiletý řidič jel s pracovním strojem Class Jaguar ve směru od obce Červená Hospoda na obec Předín. Najel na krajnici, která se pod vozidlem utrhla, a pracovní stroj sjel zadní část do silničního příkopu. Následně došlo k vyjetí vozidla do vozovky, kde v protisměru narazilo do stojícího vozidla Škoda Fabia. Osobní automobil stál v koloně vozidel před železničním přejezdem. Po nárazu bylo vozidlo odhozeno na za ním stojící automobil Škoda Octavia a ten byl vlivem nárazu odhozen na za ním stojící vozidlo Citroën Xsara. Po nehodě zůstal samojízdný pracovní stroj stát napříč silničním příkopem a částečně zasahoval do pravého jízdního pruhu. Při dopravní nehodě se zranila řidička vozidla Škoda, která byla převezena do třebíčské nemocnice. Policisté provedli u řidičů dechovou zkoušku, při které požití alkoholu u všech vyloučili. Škodu na vozidlech předběžně vyčíslili na 540 tisíc korun. Další škoda ve výši přibližně deset tisíc korun vznikla poškozením krajnice a směrového sloupku.

 

Krádež impulsátoru elektrického ohradníku

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou přijali trestní oznámení o krádeži impulsátoru elektrického ohradníku u obce Horní Lhotice. Neznámý pachatel v noci z 16. na 17. června odcizil impulsátor z volně přístupné pastviny na louce v místech zvaných Na Dráhách.

Majitel vyčíslil způsobenou škodu na téměř 6.000 korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Krádež elektromotorů

Policisté z Obvodního oddělení Náměšť nad Oslavou prověřují případ krádeže v bývalém areálu Zemědělského družstva Tasov. Neznámý pachatel v období od 30. května do 17. června odcizil z volně přístupného areálu 11 kusů elektromotorů, které demontoval z ventilátorů a 120 metrů měděných kabelů, které odřezal z elektroinstalace. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na 81.800 korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který mu hrozí trest odnětí svobody až na pět.

 

Marcela Lavická

Aktualizováno Úterý, 19 Červen 2012 11:41