Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy 3. sportovní den ve stacionáři
3. sportovní den ve stacionáři PDF Tisk Email
Sobota, 09 Červen 2012 08:55

Stacionář na Družstevní ulici v Třebíči ve středu 6. června uspořádal již potřetí sportovní den v rámci projektu Grantového systému Zdravého města Třebíč „Žít společně".

Ředitel stacionáře Karel Halačka přivítal zástupce Třebíčského Rotary klubu, který stacionář dlouhodobě podporuje, prezidenta Tibora Szabó a bývalého guvernéra distriktu Františka Ryneše. Pozvání přijal i zakladatel stacionáře MUDr. Josef Nováček a zástupci vedení města Marie Černá, Milan Zeibert a Jindřiška Pánková.
Pro návštěvníky byly připraveny soutěže a bohatý doprovodný kulturní program. Letos mohli zhlédnout pásmo pohádek žáků 1. třídy ZŠ TGM, taneční kroužek ZŠ Horka-Domky, Václavské divadélko a jejich Malého prince. S Leošem Valou si zazpívali klienti z Medvědů a předvedli ukázku z muzikoterapie. Krátce po obědě na zahradu stacionáře přijela Městská policie.

Odpoledne zpestřily svým vystoupením děti ze ZUŠ - Arabesčata, Osmina a Arabesky. Po nich vystoupili žongléři skupiny Magnis. I letos se mohly děti svést na koni Drobečkovi nebo pomazlit s pejskem, tentokrát to byla Enji canisterapeutky Jany Novotné. Na závěr se předvedly Agility. Malí návštěvníci si zadováděli ve skákacím hradu a všichni si mohli opéct buřty. Celý den moderoval Vojta Ustohal. Poděkování patří sponzorům, kteří darovali odměny pro účinkující i soutěžící a studentům SOŠ v Moravských Budějovicích, kteří se o návštěvníky celý den vzorně starali.

František Ryneš

Aktualizováno Pondělí, 23 Červenec 2012 07:35