Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Křižovatka na Hájku dostane nový koberec
Křižovatka na Hájku dostane nový koberec PDF Tisk Email
Pátek, 20 Duben 2012 06:13

Křižovatka ulic Marie Majerové a Kapitána Jaroše patří v Třebíči k těm frekventovanějším. Její povrch se po létech používání nachází v dosti nevyhovujícím stavu s výtluky a prasklinami. Město proto přistoupí k opravě.

V prostoru křižovatky se jedná o úsek v délce asi 80 metrů. Při částečném omezení provozu nechá odbor dopravy radnice v sobotu 21. dubna odfrézovat starou vrstvu. Následující týden proběhnout výškové úpravy dešťových vpustí, poklopů kanalizačních šachet a krytů vodovodních uzávěrů. Počítá se i s urovnáním kamenné přídlažby na některých místech podél obrub.

O víkendu 28. a 29. dubna pak musí řidiči kvůli pokládce nové asfaltobetonové vrstvy tolerovat úplnou uzavírku. Křižovatka ulic Marie Majerové a Kpt. Jaroše bude neprůjezdná v sobotu 28. dubna od 7:00 do 24:00 hodin.

Pokud by se dostavila nepřízeň počasí například v podobě silného deště, protáhne se uzavírka i na neděli 29. dubna. Objízdná trasa městské autobusové dopravy bude vedena ulicemi Táborská, Míčova a Velkomeziříčská.

Ivan Přibík

Aktualizováno Pondělí, 23 Červenec 2012 08:04