Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Třebíč získala zvláštní ocenění Zlatý erb
Třebíč získala zvláštní ocenění Zlatý erb PDF Tisk Email
Sobota, 07 Duben 2012 00:00

Letošní 14. ročník soutěže o nejlepší webové stránky a elektronické služby měst a obcí České republiky Zlatý erb již zná své vítěze. Zvláštní cenu ministra pro místní rozvoj udělenou ministrem Kamilem Jankovským za nejlepší turistickou prezentaci na webových stránkách získala Třebíč za svůj originální turistický portál www.visittrebic.eu.

Ve Zlatém erbu soutěží města a obce se svými oficiálními webovými stránkami a elektronickými službami. Soutěž vyhlašuje Sdružení Zlatý erb a důraz je kladen na kvalitu hodnocení na všech úrovních soutěže. Soutěž je organizována v krajských a v navazujícím celostátním kole, hlavní ceny jsou udělovány ve třech tradičních kategoriích: nejlepší webové stránky města, nejlepší webové stránky obce a nejlepší elektronická služba.

 

 

Soutěž je pořádána jako součást konference ISSS (Internet ve státní správě a samosprávě) ve

spolupráci se sdružením Český zavináč, Svazem měst a obcí ČR a portálem Města a obce online. Cílem soutěže je podpořit modernizaci místní a regionální veřejné správy prostřednictvím rozvoje informačních služeb poskytovaných občanům i specifickým skupinám uživatelů s využitím internetu a ostatních elektronických médií, a přispět tak k rozvoji kvality života ve městech, obcích a krajích České republiky.

 

Turistický informační portál www.visittrebic.eu  realizuje a pravidelně aktualizuje oddělení cestovního ruchu příspěvkové organizace Městské kulturní středisko Třebíč. MKS zajišťuje v Třebíči, městě památek UNESCO rozsáhlou infrastrukturu cestovního ruchu: provozuje tři informační centra i historické památkové objekty – baziliku sv. Prokopa, Zadní synagogu i Dům Seligmanna Bauera. K těmto významným turistickým atraktivitám v letošním roce přibyde i nově zrekonstruované severní zámecké křídlo.  

Tereza Zahrádková

Aktualizováno Pondělí, 23 Červenec 2012 08:17