Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Výhled Vysočina Tourism a Kraje Vysočina na rok
Výhled Vysočina Tourism a Kraje Vysočina na rok PDF Tisk Email
Neděle, 05 Únor 2012 00:00

Propagace Vysočiny jako zajímavé turistické oblasti a dále expoziční aktivity se zaměřením na nabídku investičních příležitostí nechybí mezi plánovanými akcemi v krajském kalendáři ani v letošním roce. Na tyto a příbuzné aktivity letos vynaloží Krajský úřad Kraje Vysočina společně s krajskou příspěvkovou organizací – destinační společností Vysočina Tourism zhruba 2 300 tisíc korun. Patnáctka většinou již osvědčených veletržních zastávek tuzemských i zahraničních každoročně začíná veletrhem ubytovacích příležitostí VAKANTIE Utrecht a uzavírá ji tradiční regionální plzeňský veletrh ITEP.

 "Cílem těchto aktivit je především vstoupit v pozitivním smyslu do povědomí návštěvníků a potenciálních investorů. V případě turistických veletrhů pak představit komplexní nabídku možností pro rodinnou, aktivní a další dovolené a nesmíme zapomínat na umožnění přímé účasti k prezentaci měst a podnikatelských subjektů," uvedl Martin Hyský, radní Kraje Vysočina pro regionální rozvoj.
Účast Kraje Vysočina nebo Vysočina Tourism na veletrzích cestovního ruchu nebo investičních příležitostí je vždy doplněna poutavou grafikou expozice v čistých křivkách a důsledného využití modré a zelené barvy. Nikdy nechybí velkoplošné fotografie a každoročně kraj i agentura nabízí sérii tématických aktualizovaných materiálů v ustálené grafické podobě, která však nepostrádá moderní, poutavý design.

„Kromě veletrhů je již naplánována účast Vysočiny na různých mimoveletržních akcích. Letos už to bylo při Jizerské padesátce, připravována je účast při Arts & Film v Telči, dále při akcích Ochutnejte Vysočinu a tím bych letošní prezentační kalendář nerad uzavíral. Další příležitosti přichází během roku,“ upozorňuje Tomáš Čihák, ředitel Vysočina Tourism.

 

Aktualizováno Sobota, 17 Březen 2012 15:02