Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Stíny 17. prosince
Stíny 17. prosince PDF Tisk Email
Sobota, 17 Prosinec 2011 06:47

Vloupání do výrobní haly

Policisté z Obvodního oddělení Hrotovice přijali trestní oznámení o vloupání do výrobní haly v Jaroměřicích nad Rokytnou. Neznámý pachatel v noci ze 14. na 15. prosince vnikl v ulici Březinova do vnitřních prostor a odcizil osm vstupních dveří od kanceláří, vzduchojem od kompresoru a automatickou pračku. Zástupci poškozené firmy vyčíslili způsobenou škodu na téměř čtyři tisíce korun. Pachatel se dopustil přečinu krádeže, za který pachateli hrozí trest odnětí svobody až na dvě léta.

 

Dopravní policisté žádají občany o pomoc

Třebíčští dopravní policisté žádají o pomoc svědky vážné dopravní nehody, ke které došlo v 17.35 hodin dne 15. prosince na železničním přejezdu v ulici Ruská v Třebíči.

Devatenáctiletý řidič jel s osobním vozidlem značky Škoda Fabia směrem od ulice Zborovská k ulici Máchalova. Na nechráněném železničním přejezdu se střetl s projíždějícím nákladním vlakem, který jel směrem od železniční stanice Třebíč k železniční stanici Okříšky. Došlo k bočnímu střetu. Vlak tlačil vozidlo několik metrů před sebou a poté zastavil.

 

Při dopravní nehodě došlo k těžkému zranění mladého řidiče, který byl převezen do nemocnice v Brně. Na místě byli přítomni pracovníci drážní inspekce a hasičský záchranný sbor. Provoz na vlakové trati byl obnoven ve 20.35 hodin téhož dne. Dopravní policisté vyčíslili způsobenou škodu na sedmdesát tisíc korun. Přesná příčina a okolnosti nehody jsou předmětem dalšího šetření.

Informace k uvedené dopravní nehodě můžete podat na nejbližší oddělení policie nebo přímo na linku 158.


Marcela Lavická

Aktualizováno Pondělí, 19 Prosinec 2011 12:32