Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Jmenován ředitel spojených ZUŠ
Jmenován ředitel spojených ZUŠ PDF Tisk Email
Pátek, 09 Prosinec 2011 00:00

Jak už jsme informovali jako první zpravodajské médium, výběrová komise města Třebíče vybrala kandidáta na ředitele spojených základních uměleckých škol v Třebíči. Na prvním místě se umístil Jiří Suchánek, akordeonista a dosavadní zástupce ředitele ZUŠ Fórum. Druhé místo obsadil Frank Spekhorst a třetí místo nynější ředitelka ZUŠ Resonance Vlasta Procházková.

Výběr musela ještě potvrdit rada města. Ta tak učinila v úterý. Nový ředitel se již na středeční tiskové konferenci pochlubil jmenovacím dekretem. Se svojí vizí chce ihned na poradě seznámit učitele obou škol. Hlavním trumfem má být slib, že nikdo z nich nepřijde o místo.

Nový ředitel má před sebou nelehký úkol. Sjednotit oba učitelské sbory, aby od nového roku pedagogové navzájem dobře spolupracovali a zapomněli na vzájemné animozity.

Již teď prý k sobě pomalu nacházejí cestu, pokrok je patrný u tanečního a dechového oboru. To zpětně povede k uklidnění rodičovské veřejnosti.
Pomáhat mu budou čtyři zástupci. Jedním z nich bude někdo ze ZUŠ Resonance, pravděpodobně dosavadní ředitelka Vlasta Procházková. Další zástupce bude mít na starost kontakty a uměleckou profilaci. Lze očekávat, že tím správným člověkem bude Frank Spekhorst, právě schopností na tomto poli si nový ředitel velmi cení. Třetí zástupce bude mít v referátu výtvarný, literární a taneční obor, posledním ze zástupců bude ekonom.

František Ryneš

Aktualizováno Čtvrtek, 05 Leden 2012 13:49