Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Diskutujte o rušení nočního klidu!
Diskutujte o rušení nočního klidu! PDF Tisk Email
Čtvrtek, 01 Prosinec 2011 10:16

Jaké máte zkušenosti s dodržováním nočního klidu ve městě? Máte připomínky k provozu nočních podniků – diskoték, heren, restaurací? Má radnice více zasahovat do provozu těchto zařízení – např. stanovit zavírací hodinu? Takto zní tři úvodní otázky k veřejné diskuzi o rušení nočního klidu.

Hluk kolem barů, diskoték a podobných podniků je v Třebíči dlouhodobým problémem. Pro zlepšení situace začalo proto město nedávno jednat s provozovateli těchto zařízení. Velmi důležitý je názor veřejnosti. Radnice proto vyzývá občany, aby se zapojili do internetové diskuze a sdělili své připomínky a doporučení.

Diskutovat lze na oficiálních internetových stránkách města www.trebic.cz prostřednictvím služby s názvem „Váš názor v Třebíči“. V dolní části úvodní strany webu je umístěna vstupní ikona.

 

Jedná se o systém či platformu, kterou koncem června tohoto roku spustil kraj Vysočina. Princip této originální služby umožňuje občanům podílet se na rozhodovacích procesech samosprávy. Kromě Třebíče se do projektu zapojila města Telč, Humpolec, Náměšť nad Oslavou, Nové Město na Moravě, Velké Meziříčí a Okříšky.

Ivan Přibík, titulek redakce

Aktualizováno Středa, 14 Prosinec 2011 15:10