Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Zprávy Velký průzkum městské dopravy
Velký průzkum městské dopravy PDF Tisk Email
Čtvrtek, 24 Listopad 2011 10:37

Třebíč po létech přistoupí k zásadní optimalizaci městské autobusové dopravy. Zmodernizovaný systém by měl více vyhovovat současným nárokům a velikosti Třebíče. Velmi důležité budou připomínky cestujících. Radnice proto nyní přichází s dotazníkovým šetřením.

Nový systém MAD by měl pro lidi zohlednit mimo jiné územní rozvoj Třebíče v posledních letech, například vznik nových nákupních center na jižním okraji města. Změny se pravděpodobně budou týkat jak jízdních řádů, tak linek. Je možné, že dojde ke změně tras některých linek nebo k vytvoření nových zastávek.

Komplexní optimalizaci MAD připravuje město Třebíč ve spolupráci s firmami TRADO-MAD, s.r.o, a KPM CONSULT, a.s. Aby odbor dopravy městského úřadu mohl maximálně vyjít požadavkům obyvatel Třebíče, potřebuje znát jejich současné i budoucí potřeby. Radnice tedy potřebuje zjistit, pro jaké cesty využívají lidé MAD nyní, ale také jak by ji rádi využívali v budoucnu. Město a firmy TRADO-MAD a KPM CONSULT proto žádají občany o vyplnění dotazníku.

Dotazníkové šetření bude probíhat od pondělí 5. prosince do pátku 16. prosince 2011. Dotazník bude možné v tu dobu vyplnit elektronicky na stránkách města www.trebic.cz. Přístupný bude přes banner na titulní stránce nebo přes odkaz v odboru dopravu (Správa města / Městský úřad / Odbor dopravy). Pro starší občany, kteří nepoužívají internet, připraví město i dotazník v papírové podobě. Vyzvednout si ho a vyplněný odevzdat bude lze v uvedenou dobu na městském úřadu, v budově na Karlově náměstí 104/55 (na vrátnici nebo přímo na odboru dopravy) anebo také ve výpravní budově autobusového nádraží na Komenského náměstí.

Své náměty a požadavky na městskou autobusovou dopravu mohou lidé adresovat také přímo Bc. Aleši Kratinovi, vedoucímu odbor dopravy Městského úřadu Třebíč.

Aleš Kratina

Aktualizováno Středa, 14 Prosinec 2011 15:02